Strategiesessies voor compagnons

Als ervaren ondernemer en businesscoach, deel ik, Jos Molema, graag mijn rijke ervaring van meer dan tien jaar in het opbouwen van succesvolle bedrijven. Na het succesvol verkopen van mijn ondernemingen in 2021, zet ik mijn expertise in om ondernemers te begeleiden in het groeiproces van hun bedrijf.

Business coach voor ondernemers

business & personal coaching

ervaren ONDERNEMER

gecertificeerd coach

Met beide benen op de grond

Wat drijft jullie en hoe gaan jullie doelen bereiken? Met mijn achtergrond in het oprichten en succesvol verkopen van verschillende bedrijven, bied ik waardevolle inzichten en ondersteuning om jouw bedrijf te ontwikkelen. Een decennium vol ervaring staat tot jullie beschikking om jullie te helpen slagen.

Dit is waarbij ik jou als business coach kan helpen

Als business coach met een focus op praktische en strategische steun, ben ik hier om jullie ondernemersreis zowel persoonlijk als professioneel te begeleiden. Enkele gebieden waarop we kunnen samenwerken:

  • Strategie bepalen
  • Groei realiseren
  • Sterk leiderschap ontwikkelen
  • Oplossingen vinden
  • Persoonlijke ontwikkeling stimuleren
  • Communicatie onderling verbeteren

 

Dit alles doen we aan de hand van individuele sessies en tot slot een teamcoaching op de hei. Benieuwd naar dit traject, plan dan nu een gratis kennismaking.

Business coach voor startende ondernemers

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

We starten met een telefonische kennismaking van 30 minuten en een vrijblijvende intake om de behoeften en doelen vast te stellen. Na een Go/No Go besluit volgt een persoonlijkheidstest, individuele sessies, en een teamcoaching op de hei voor 1-2 dagen, op maat gemaakt voor persoonlijke en zakelijke groei.

Groeien met je bedrijf

Wat levert het coachingstraject op?

Dit traject biedt inzicht in persoonlijke en zakelijke groei. Leer jezelf en je partners beter kennen voor beter begrip en ontwikkel een strategie voor de toekomst van je bedrijf. Omdat elke ondernemer uniek is, staat maatwerk centraal. Ontdek succesverhalen en zie wat dit traject voor jou kan betekenen.

Ervaringen van anderen

David Lo DicoOprichter RevSync & EARLY ONES
Lees verder
Jos is een geweldige businesscoach. Hij heeft veel praktijkervaring in het bouwen en verkopen van bedrijven, waardoor hij zich onderscheidt van andere coaches. Tijdens onze sessies stelde hij mij hele goede vragen waardoor ik anders ging denken en mijn werk-privé balans verbeterde. Jos is goed in het vinden van de hoofdzaken en het geven van duidelijke plannen om mijn focuspunten te verbeteren. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die een coach nodig heeft om te helpen bij zijn zakelijke en persoonlijke leven.
Stefan JacobsOprichter Fancy Beans
Lees verder
Jos (business coach uit Amsterdam) heeft een enorm positieve impact gehad op zowel mijn zakelijk als persoonlijk leven. Door het stellen van de juiste vragen heeft hij me geholpen om scherp te blijven en te focussen op wat echt belangrijk is. Ik kan deze coach van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer balans en succes in hun leven.
Nick UrbanusOprichter ALLROUNDNESS
Lees verder
Het coachingstraject bij Jos is erg goed bevallen. Ik liep al een tijdje tegen hetzelfde patroon aan waardoor ik het lastig vond om een volgende stap te zetten met mijn bedrijf. De business coaching en personal coaching hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen patronen en concrete actiestappen opgeleverd die ik nu dagelijks met veel plezier toepas. De coachingsessies vonden plaats in professionele mooie ruimtes in Amsterdam. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een coach voor ondernemers.
Duco Biemans Oprichter Slimme Gewoontes
Lees verder
Jos is één van de beste business coaches die ik ken. Als je je bedrijf wil laten groeien op een manier die bij jou en bij je huidige situatie past, dan ben je bij Jos aan het juiste adres. Pragmatisch, down to earth. Hij kijkt in kansen en hij brengt je echt naar de volgende fase!
Marthe-Naber HeuerOprichter Mart Media Monster
Lees verder
Deze kerel is goud waard. Jos is belangstellend en brengt structuur. Een aanrader!
Reinder van VelzeOprichter Hoot Kotuur
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Jos. Zijn aanpak is zeer professioneel en resultaatgericht, en hij heeft me geholpen om nieuwe perspectieven en ideeën te ontdekken die ik zelf nooit zou hebben bedacht.
Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Anouk KleissOprichter Kleiss Coaching
Lees verder
Gedreven businesscoach die verder kijkt dan de ondernemer!
Kim HoogervorstOprichter Kiwi Aerial Shots
Lees verder
Het coaching traject met Jos is mij heel goed bevallen. Door zijn jarenlange ondernemerschap weet hij goed met wat voor uitdagingen je als ondernemer word geconfronteerd. Dit gaf bij mij vertrouwen, herkenning en een goede basis om vanuit te werken waarbij ruimte ontstond om na te denken, voelen en te sparren over de toekomst. Al met al een goeie ervaring waarbij ik vol goeie moed en nieuwe inzichten de deur uit liep.
Cas van OortOprichter Jobleads
Lees verder
Zit nu middenin mijn traject met Jos en ik kan hem zeer aanbevolen. Termen die Jos beschrijven: Down-to-earth, vragen stellend, focus op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ben zelf in de transitie van freelancer naar ondernemer, ik kan hem zowel bij beginnende als ervaren ondernemers aanbevelen. De coaching helpt mij helderheid scheppen en focus zodat ik zelfverzekerder en met meer momentum aan mijn dag kan beginnen en zo meer gedaan krijg.
Laurens BuurOprichter Laurens Buur Marketing Advies
Lees verder
Business coach Jos heeft mij enorm geholpen om rust en overzicht in mijn planning te brengen en mij te focussen op de belangrijkste zaken. Als ZZPer kreeg ik in een paar coaching sessies belangrijke handvaten van Jos die ik nogsteeds bijna dagelijks toe pas. Deze coach voor ondernemers kan ik iedereen aanraden!
Mick VermaatOprichter FlowFlow.AI, Best Time & VerAero Technologies
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.
Erik SchoenmakerOprichter Rixdale, Tumult & Edutrainers
Lees verder
Met zijn ondernemende energie helpt Jos je een stap vooruit. Doelen zetten om doelen te halen.
Jeroen van der EsOprichter Stekkies
Lees verder
Jos is een hele prettige coach om mee samen te werken. Zowel op zakelijk gebied met zijn achtergrond als ondernemer, als op persoonlijk vlak.
Suzanna NoortOprichter Suzero Visual Storytelling
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.

Zet de volgende stap

Met mijn rijke achtergrond als ondernemer, sta ik klaar om jou te ondersteunen tijdens jouw reis naar succes. Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In slechts 30 minuten verkennen we samen hoe ik jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Veelgestelde vragen

Het traject start met een telefonische kennismaking van 30 minuten met één van de ondernemers. Vervolgens is er een vrijblijvende afspraak om de behoeften te inventariseren, gevolgd door een Go/No Go beslissing. Na akkoord starten we met een persoonlijkheidstest om inzicht te krijgen in jouw sterke en zwakkere punten, communicatiestijlen, blinde vlekken, en suggesties voor ontwikkeling. Elke ondernemer krijgt een 1-op-1 sessie om de resultaten te bespreken. Daarna is er een sessie op de hei voor alle betrokken aandeelhouders, die 1 of 2 dagen kan duren, afhankelijk van de klantwens.

De kosten van het traject zijn afhankelijk van het totaal aantal deelnemers dat vanuit jullie zal aanhaken bij het traject en het aantal personen dat ter ondersteuning meegenomen wordt. Een specifieke offerte wordt opgesteld na de kennismaking.

Er zijn twee hoofdresultaten:

  • Persoonlijk vlak: Beter inzicht in jezelf en je compagnons, wat leidt tot een verbeterde samenwerking.
  • Zakelijk vlak: Het samen bepalen van de strategie voor de komende 1-3 jaar en de concrete actiestappen die daarbij horen.

De ondernemers moeten vooraf een vragenlijst invullen voor de persoonlijkheidstest.

Het is gericht op bedrijven met 2 of meer aandeelhouders die actief meewerken in de organisatie.

De ondernemers ervaren groeipijnen op verschillende vlakken, waaronder communicatie. Ook hebben ze vaak uitdagingen met leiderschap en het bepalen van een duidelijke lange termijn visie.