Business coach Amsterdam

Zoek je groei voor je bedrijf maar weet je niet hoe? Ik ben Jos Molema, een ondernemer met ervaring in het opbouwen van succesvolle bedrijven vanaf de grond. Na jaren van ondernemen heb ik in 2021 mijn bedrijven verkocht om mijn kennis te delen. Laten we samen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Coach voor ondernemers

Waar kan ik jou bij helpen

Als business coach in Amsterdam help ik je met zakelijke strategieën en focus ook op jou als persoon achter de ondernemer. Voorbeelden waaraan we kunnen werken:

  • Samen plannen maken
  • Groei stimuleren
  • Leiderschap versterken
  • Uitdagingen aangaan
  • Persoonlijke groei
 

Laten we starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw situatie en doelen te bespreken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en hoe we jouw onderneming kunnen laten groeien.

persoonlijke groei

Hoe ziet een coachingstraject bij eruit?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten en een intake van 75 minuten. Na akkoord volgen 8 sessies van 90 minuten. Tussen de sessies door is ruimte om inzichten toe te passen, met mogelijkheid voor telefonisch overleg bij vragen.

Business coach amsterdam

Wat levert het coachingstraject jou op?

Samen werken we aan vooruitgang, of je nu vastzit of groeit. We stellen doelen, brengen focus aan en vinden jouw energiebronnen. Mijn aanpak leidt tot succes. Elk traject is uniek, maar ik garandeer bepaalde winstpunten na afloop.

Ervaringen van anderen

David Lo DicoOprichter RevSync & EARLY ONES
Lees verder
Jos is een geweldige businesscoach. Hij heeft veel praktijkervaring in het bouwen en verkopen van bedrijven, waardoor hij zich onderscheidt van andere coaches. Tijdens onze sessies stelde hij mij hele goede vragen waardoor ik anders ging denken en mijn werk-privé balans verbeterde. Jos is goed in het vinden van de hoofdzaken en het geven van duidelijke plannen om mijn focuspunten te verbeteren. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die een coach nodig heeft om te helpen bij zijn zakelijke en persoonlijke leven.
Stefan JacobsOprichter Fancy Beans
Lees verder
Jos (business coach uit Amsterdam) heeft een enorm positieve impact gehad op zowel mijn zakelijk als persoonlijk leven. Door het stellen van de juiste vragen heeft hij me geholpen om scherp te blijven en te focussen op wat echt belangrijk is. Ik kan deze coach van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer balans en succes in hun leven.
Nick UrbanusOprichter ALLROUNDNESS
Lees verder
Het coachingstraject bij Jos is erg goed bevallen. Ik liep al een tijdje tegen hetzelfde patroon aan waardoor ik het lastig vond om een volgende stap te zetten met mijn bedrijf. De business coaching en personal coaching hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen patronen en concrete actiestappen opgeleverd die ik nu dagelijks met veel plezier toepas. De coachingsessies vonden plaats in professionele mooie ruimtes in Amsterdam. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een coach voor ondernemers.
Duco Biemans Oprichter Slimme Gewoontes
Lees verder
Jos is één van de beste business coaches die ik ken. Als je je bedrijf wil laten groeien op een manier die bij jou en bij je huidige situatie past, dan ben je bij Jos aan het juiste adres. Pragmatisch, down to earth. Hij kijkt in kansen en hij brengt je echt naar de volgende fase!
Marthe-Naber HeuerOprichter Mart Media Monster
Lees verder
Deze kerel is goud waard. Jos is belangstellend en brengt structuur. Een aanrader!
Reinder van VelzeOprichter Hoot Kotuur
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Jos. Zijn aanpak is zeer professioneel en resultaatgericht, en hij heeft me geholpen om nieuwe perspectieven en ideeën te ontdekken die ik zelf nooit zou hebben bedacht.
Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Anouk KleissOprichter Kleiss Coaching
Lees verder
Gedreven businesscoach die verder kijkt dan de ondernemer!
Kim HoogervorstOprichter Kiwi Aerial Shots
Lees verder
Het coaching traject met Jos is mij heel goed bevallen. Door zijn jarenlange ondernemerschap weet hij goed met wat voor uitdagingen je als ondernemer word geconfronteerd. Dit gaf bij mij vertrouwen, herkenning en een goede basis om vanuit te werken waarbij ruimte ontstond om na te denken, voelen en te sparren over de toekomst. Al met al een goeie ervaring waarbij ik vol goeie moed en nieuwe inzichten de deur uit liep.
Cas van OortOprichter Jobleads
Lees verder
Zit nu middenin mijn traject met Jos en ik kan hem zeer aanbevolen. Termen die Jos beschrijven: Down-to-earth, vragen stellend, focus op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ben zelf in de transitie van freelancer naar ondernemer, ik kan hem zowel bij beginnende als ervaren ondernemers aanbevelen. De coaching helpt mij helderheid scheppen en focus zodat ik zelfverzekerder en met meer momentum aan mijn dag kan beginnen en zo meer gedaan krijg.
Laurens BuurOprichter Laurens Buur Marketing Advies
Lees verder
Business coach Jos heeft mij enorm geholpen om rust en overzicht in mijn planning te brengen en mij te focussen op de belangrijkste zaken. Als ZZPer kreeg ik in een paar coaching sessies belangrijke handvaten van Jos die ik nogsteeds bijna dagelijks toe pas. Deze coach voor ondernemers kan ik iedereen aanraden!
Mick VermaatOprichter FlowFlow.AI, Best Time & VerAero Technologies
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.
Erik SchoenmakerOprichter Rixdale, Tumult & Edutrainers
Lees verder
Met zijn ondernemende energie helpt Jos je een stap vooruit. Doelen zetten om doelen te halen.
Jeroen van der EsOprichter Stekkies
Lees verder
Jos is een hele prettige coach om mee samen te werken. Zowel op zakelijk gebied met zijn achtergrond als ondernemer, als op persoonlijk vlak.
Suzanna NoortOprichter Suzero Visual Storytelling
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.

Wanneer past mijn coachingstraject niet bij jou?

Coaching vereist moed, openheid voor verandering, kwetsbaarheid en eerlijkheid naar jezelf en mij. Als kritisch naar jezelf kijken je niet ligt, is coaching niet voor jou. Maar ben je bereid tot openheid, dan biedt het grote waarde, iets wat ik zelf heb ervaren voor ik coach werd.

Groeien met je bedrijf

Kennismaken?

Met mijn rijke achtergrond als ondernemer, sta ik klaar om jou te ondersteunen tijdens jouw reis naar succes. Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In slechts 15 minuten verkennen we samen hoe ik jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Veelgestelde vragen

De persoonlijke touch is wat mij onderscheidt als coach. Ik neem echt de tijd om jou en je bedrijf te begrijpen. Het gaat dan ook niet alleen maar over cijfers en strategieën; het gaat ook om wie jíj bent. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven, down to earth houding en een menselijke benadering, vinden we samen de juiste balans tussen professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Alles door middel van praktische stappen, die voor jou werken.

Elk traject is uniek en wordt op maat gemaakt. We beginnen met het concretiseren van de doelstellingen die jij wilt bereiken. Vervolgens werken we stapsgewijs naar deze doelstellingen toe. Het traject bestaat uit 8 sessies. Samen zorgen we voor concrete resultaten en persoonlijke groei.

We zullen dit duidelijk bespreken na ons eerste gesprek. Eerst wil ik goed begrijpen wat jouw behoeften zijn en wat je doelen zijn. Vervolgens stel ik een gepersonaliseerde offerte voor je op. Zo kom je achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Samen stellen we doelen op die we regelmatig evalueren. Zo blijf je gemotiveerd én op koers. En natuurlijk vieren we samen jouw successen!

Of je nu net begint met ondernemen of al flink wat kilometers op de teller hebt staan als ondernemer, als je voelt dat je vastzit of anders wilt gaan ondernemen, is dit het juiste adres voor jou. Ik concentreer mij op ondernemers die willen dat hun bedrijf zich ontwikkelt, terwijl zij zelf ook de nodige ontwikkeling doorgaan.

Onze samenwerking wordt gevormd door de werkmethode waar jij je het prettigst bij voelt. We kunnen elkaar op locatie ontmoeten, maar als het beter uitkomt is videobellen ook mogelijk. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en we effectief kunnen werken aan jouw doelen.

Heel simpel! We starten met een vrijblijvend gesprek. Vertel mij over jezelf, je bedrijf en waar je naartoe wilt. Dan bekijken we samen hoe ik je het beste kan helpen. Heb jij al zin om te starten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.