Sparringpartner voor ondernemers

Heb je het gevoel dat je bedrijf klaar is om te groeien, maar zie je de weg naar die groei nog niet voor je? Of kunnen de eindeloze beslissingen die je moet nemen jou hele nachten wakker houden? Als jouw ervaren sparringpartner neem ik jou bij de hand om zakelijke doelen te stellen en te realiseren. 

Business coach voor ondernemers
persoonlijke groei

Problemen waar elke ondernemer tegenaan loopt

Als ondernemer kom je allerlei hobbels op de weg tegen. Het is niet alleen een kwestie van je passie volgen; het vergt ook keihard werken en het oplossen van praktische problemen. Hier zijn een paar uitdagingen waar je waarschijnlijk mee te maken krijgt:

  • Klanten vinden en behouden
  • Tijd slim indelen
  • Het juiste team bouwen
  • Beslissingen nemen
  • Je merk sterk neerzetten
  • Balans tussen werk en privé

 

Als ondernemer sta je voor uitdagingen, maar ik help je, zodat je je kunt focussen op bedrijfsgroei.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Het traject begint met een kennismakingsgesprek van 15 minuten, gevolgd door een vrijblijvende intake van 75 minuten. Kies je voor deelname, dan volgen 8 sessies van 90 minuten in professionele ruimtes door Nederland. Je werkt zelfstandig tussen de sessies en bij vragen ben ik bereikbaar.

Business coach amsterdam

Wat levert het coachingstraject jou op?

Bij elke barrière of nieuwe fase werken we samen aan vooruitgang. Leer doelen stellen, concentratie verbeteren, en vind je motivatie. Met mijn begeleiding maak je van jouw bedrijf een succes. Elk traject is uniek, maar bevat ook gemeenschappelijke elementen voor succes.

Ervaringen van anderen

David Lo DicoOprichter RevSync & EARLY ONES
Lees verder
Jos is een geweldige businesscoach. Hij heeft veel praktijkervaring in het bouwen en verkopen van bedrijven, waardoor hij zich onderscheidt van andere coaches. Tijdens onze sessies stelde hij mij hele goede vragen waardoor ik anders ging denken en mijn werk-privé balans verbeterde. Jos is goed in het vinden van de hoofdzaken en het geven van duidelijke plannen om mijn focuspunten te verbeteren. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die een coach nodig heeft om te helpen bij zijn zakelijke en persoonlijke leven.
Stefan JacobsOprichter Fancy Beans
Lees verder
Jos (business coach uit Amsterdam) heeft een enorm positieve impact gehad op zowel mijn zakelijk als persoonlijk leven. Door het stellen van de juiste vragen heeft hij me geholpen om scherp te blijven en te focussen op wat echt belangrijk is. Ik kan deze coach van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer balans en succes in hun leven.
Nick UrbanusOprichter ALLROUNDNESS
Lees verder
Het coachingstraject bij Jos is erg goed bevallen. Ik liep al een tijdje tegen hetzelfde patroon aan waardoor ik het lastig vond om een volgende stap te zetten met mijn bedrijf. De business coaching en personal coaching hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen patronen en concrete actiestappen opgeleverd die ik nu dagelijks met veel plezier toepas. De coachingsessies vonden plaats in professionele mooie ruimtes in Amsterdam. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een coach voor ondernemers.
Duco Biemans Oprichter Slimme Gewoontes
Lees verder
Jos is één van de beste business coaches die ik ken. Als je je bedrijf wil laten groeien op een manier die bij jou en bij je huidige situatie past, dan ben je bij Jos aan het juiste adres. Pragmatisch, down to earth. Hij kijkt in kansen en hij brengt je echt naar de volgende fase!
Marthe-Naber HeuerOprichter Mart Media Monster
Lees verder
Deze kerel is goud waard. Jos is belangstellend en brengt structuur. Een aanrader!
Reinder van VelzeOprichter Hoot Kotuur
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Jos. Zijn aanpak is zeer professioneel en resultaatgericht, en hij heeft me geholpen om nieuwe perspectieven en ideeën te ontdekken die ik zelf nooit zou hebben bedacht.
Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Anouk KleissOprichter Kleiss Coaching
Lees verder
Gedreven businesscoach die verder kijkt dan de ondernemer!
Kim HoogervorstOprichter Kiwi Aerial Shots
Lees verder
Het coaching traject met Jos is mij heel goed bevallen. Door zijn jarenlange ondernemerschap weet hij goed met wat voor uitdagingen je als ondernemer word geconfronteerd. Dit gaf bij mij vertrouwen, herkenning en een goede basis om vanuit te werken waarbij ruimte ontstond om na te denken, voelen en te sparren over de toekomst. Al met al een goeie ervaring waarbij ik vol goeie moed en nieuwe inzichten de deur uit liep.
Cas van OortOprichter Jobleads
Lees verder
Zit nu middenin mijn traject met Jos en ik kan hem zeer aanbevolen. Termen die Jos beschrijven: Down-to-earth, vragen stellend, focus op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ben zelf in de transitie van freelancer naar ondernemer, ik kan hem zowel bij beginnende als ervaren ondernemers aanbevelen. De coaching helpt mij helderheid scheppen en focus zodat ik zelfverzekerder en met meer momentum aan mijn dag kan beginnen en zo meer gedaan krijg.
Laurens BuurOprichter Laurens Buur Marketing Advies
Lees verder
Business coach Jos heeft mij enorm geholpen om rust en overzicht in mijn planning te brengen en mij te focussen op de belangrijkste zaken. Als ZZPer kreeg ik in een paar coaching sessies belangrijke handvaten van Jos die ik nogsteeds bijna dagelijks toe pas. Deze coach voor ondernemers kan ik iedereen aanraden!
Mick VermaatOprichter FlowFlow.AI, Best Time & VerAero Technologies
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.
Erik SchoenmakerOprichter Rixdale, Tumult & Edutrainers
Lees verder
Met zijn ondernemende energie helpt Jos je een stap vooruit. Doelen zetten om doelen te halen.
Jeroen van der EsOprichter Stekkies
Lees verder
Jos is een hele prettige coach om mee samen te werken. Zowel op zakelijk gebied met zijn achtergrond als ondernemer, als op persoonlijk vlak.
Suzanna NoortOprichter Suzero Visual Storytelling
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.
Coach ondernemers

Mijn reis: van ondernemer naar ondernemerscoach

In 2014 verhuisde ik van Groningen naar Amsterdam, om daar een softwarebedrijf te starten. Na een intensief decennium van hard werken, verkochten we ons bedrijf. Er ontstond voor mij ruimte om eens goed te reflecteren. Deze zoektocht vol zelfreflectie onthulde mijn ware passie: het werken met – en voor – mensen.

Wanneer past mijn coachingstraject niet bij jou?

Coaching vereist openheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid, zowel naar jezelf als in gesprekken met mij. Niet iedereen vindt het prettig om diep in eigen leven en gedrag te duiken. Maar als je daartoe bereid bent, biedt coaching grote verrijking. Dit weet ik uit eigen ervaring en als coach, waarbij ik ook zelf regelmatig spar met mijn coaches over uitdagingen.

Groeien met je bedrijf

Kennismaken?

Met mijn rijke achtergrond als ondernemer, sta ik klaar om jou te ondersteunen tijdens jouw reis naar succes. Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In slechts 15 minuten verkennen we samen hoe ik jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Veelgestelde vragen

Het eerste gesprek is echt bedoeld om elkaar te leren kennen. Je kunt het zien als een informele kennismaking, waarbij we samen ontdekken of er een klik is. We praten over jouw doelen en uitdagingen voor je bedrijf en kijken of mijn aanpak aansluit bij jouw behoeften. Het is geheel vrijblijvend. Gewoon een open gesprek om te zien of we samen een team kunnen vormen.

Goede vraag! In onze sessies graven we diep naar wat jou drijft en waar je tegenaan loopt. We stellen doelen die niet alleen groot en dapper zijn, maar ook echt haalbaar. Ik deel praktische tools en inzichten om je dagelijkse werk efficiënter en doelgerichter te maken. Het is een beetje alsof je een persoonlijke navigator hebt, tijdens jouw reis naar succes.

Precies daarom ben ik hier! Beschouw mij als jouw zakelijke reddingslijn tussen onze sessies door. Loop je vast of heb je een vraag? Ik ben slechts een telefoontje verwijderd. Samen zorgen we ervoor dat je snel weer op het juiste spoor zit.

Ons avontuur samen bestrijkt 8 sessies van elk 90 minuten, verspreid over een paar maanden, met een pauze van 2 tot 3 weken tussen elke sessie. Deze pauzes zijn jouw momenten om te schitteren, om te experimenteren met wat we hebben besproken.