Sparren met ondernemers

Mijn aanpak

Mijn aanpak is simpel en gericht: we starten met een intake om jouw dromen en ambities te ontdekken. Daarna werken we in 8 sessies systematisch naar je doelen toe, van huidige situatie naar gewenste toekomst. Aan het eind heb je meer rust en controle over je onderneming en leven.

Veel voorkomende problemen waar ondernemers tegenaan lopen

Als business coach merk ik dat ondernemers vaak tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Laten we deze veelvoorkomende struikelblokken samen aanpakken.

  1. “Ik wil groeien, maar hoe?” 
  2. “24 uur in een dag is niet genoeg!” 
  3. “Help, mijn team groeit!” 
  4. “Klanten vinden… en houden.”
 

Als jouw coach bied ik meer dan advies: ik luister, motiveer, en confronteer waar nodig. Ik sta naast je tijdens je hele ondernemersreis. Aan het eind heb je meer rust en controle over je bedrijf en leven.

Business coach voor startende ondernemers

Hoe ziet mijn coachingstraject eruit?

Het coachingstraject begint met een kennismakingsgesprek van 15 minuten, gevolgd door een uitgebreide intake van 75 minuten, beide vrijblijvend. Na akkoord volgen 8 persoonlijke sessies van 90 minuten in professionele ruimtes door Nederland. Er is 2 tot 3 weken tussen elke sessie voor praktische toepassing van inzichten, met de mogelijkheid tot telefonisch contact voor dringende vragen.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten en een intake van 75 minuten. Na akkoord volgen 8 sessies van 90 minuten. Tussen de sessies door is ruimte om inzichten toe te passen, met mogelijkheid voor telefonisch overleg bij vragen.

Groeien met je bedrijf

Wat levert het coachingstraject op?

Leer doelen stellen, focus aanbrengen en ontdek waar jij energie van krijgt. Met mijn aanpak maak je van jouw onderneming een succes. Iedere onderneming heeft zijn eigen aanpak, waardoor je echt een traject op maat volgt. Lees hieronder wat het coachingstraject voor anderen heeft opgeleverd.

Ervaringen van anderen

David Lo DicoOprichter RevSync & EARLY ONES
Lees verder
Jos is een geweldige businesscoach. Hij heeft veel praktijkervaring in het bouwen en verkopen van bedrijven, waardoor hij zich onderscheidt van andere coaches. Tijdens onze sessies stelde hij mij hele goede vragen waardoor ik anders ging denken en mijn werk-privé balans verbeterde. Jos is goed in het vinden van de hoofdzaken en het geven van duidelijke plannen om mijn focuspunten te verbeteren. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die een coach nodig heeft om te helpen bij zijn zakelijke en persoonlijke leven.
Stefan JacobsOprichter Fancy Beans
Lees verder
Jos (business coach uit Amsterdam) heeft een enorm positieve impact gehad op zowel mijn zakelijk als persoonlijk leven. Door het stellen van de juiste vragen heeft hij me geholpen om scherp te blijven en te focussen op wat echt belangrijk is. Ik kan deze coach van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer balans en succes in hun leven.
Nick UrbanusOprichter ALLROUNDNESS
Lees verder
Het coachingstraject bij Jos is erg goed bevallen. Ik liep al een tijdje tegen hetzelfde patroon aan waardoor ik het lastig vond om een volgende stap te zetten met mijn bedrijf. De business coaching en personal coaching hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen patronen en concrete actiestappen opgeleverd die ik nu dagelijks met veel plezier toepas. De coachingsessies vonden plaats in professionele mooie ruimtes in Amsterdam. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een coach voor ondernemers.
Duco Biemans Oprichter Slimme Gewoontes
Lees verder
Jos is één van de beste business coaches die ik ken. Als je je bedrijf wil laten groeien op een manier die bij jou en bij je huidige situatie past, dan ben je bij Jos aan het juiste adres. Pragmatisch, down to earth. Hij kijkt in kansen en hij brengt je echt naar de volgende fase!
Marthe-Naber HeuerOprichter Mart Media Monster
Lees verder
Deze kerel is goud waard. Jos is belangstellend en brengt structuur. Een aanrader!
Reinder van VelzeOprichter Hoot Kotuur
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Jos. Zijn aanpak is zeer professioneel en resultaatgericht, en hij heeft me geholpen om nieuwe perspectieven en ideeën te ontdekken die ik zelf nooit zou hebben bedacht.
Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Anouk KleissOprichter Kleiss Coaching
Lees verder
Gedreven businesscoach die verder kijkt dan de ondernemer!
Kim HoogervorstOprichter Kiwi Aerial Shots
Lees verder
Het coaching traject met Jos is mij heel goed bevallen. Door zijn jarenlange ondernemerschap weet hij goed met wat voor uitdagingen je als ondernemer word geconfronteerd. Dit gaf bij mij vertrouwen, herkenning en een goede basis om vanuit te werken waarbij ruimte ontstond om na te denken, voelen en te sparren over de toekomst. Al met al een goeie ervaring waarbij ik vol goeie moed en nieuwe inzichten de deur uit liep.
Cas van OortOprichter Jobleads
Lees verder
Zit nu middenin mijn traject met Jos en ik kan hem zeer aanbevolen. Termen die Jos beschrijven: Down-to-earth, vragen stellend, focus op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ben zelf in de transitie van freelancer naar ondernemer, ik kan hem zowel bij beginnende als ervaren ondernemers aanbevelen. De coaching helpt mij helderheid scheppen en focus zodat ik zelfverzekerder en met meer momentum aan mijn dag kan beginnen en zo meer gedaan krijg.
Laurens BuurOprichter Laurens Buur Marketing Advies
Lees verder
Business coach Jos heeft mij enorm geholpen om rust en overzicht in mijn planning te brengen en mij te focussen op de belangrijkste zaken. Als ZZPer kreeg ik in een paar coaching sessies belangrijke handvaten van Jos die ik nogsteeds bijna dagelijks toe pas. Deze coach voor ondernemers kan ik iedereen aanraden!
Mick VermaatOprichter FlowFlow.AI, Best Time & VerAero Technologies
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.
Erik SchoenmakerOprichter Rixdale, Tumult & Edutrainers
Lees verder
Met zijn ondernemende energie helpt Jos je een stap vooruit. Doelen zetten om doelen te halen.
Jeroen van der EsOprichter Stekkies
Lees verder
Jos is een hele prettige coach om mee samen te werken. Zowel op zakelijk gebied met zijn achtergrond als ondernemer, als op persoonlijk vlak.
Suzanna NoortOprichter Suzero Visual Storytelling
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.

Veelgestelde vragen

Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Misschien twijfel je of coaching de investering waard is of vraag je je af of het jouw specifieke problemen kan oplossen. Als je je op een kruispunt bevindt, niet helemaal zeker weet hoe je je bedrijf kunt laten groeien, of als je gewoon behoefte hebt aan een klankbord, dan kan coaching precies zijn wat je nodig hebt. Het is een kans om samen te werken aan jouw unieke uitdagingen en doelen. Je kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Hierin zal al snel duidelijk worden of business coaching iets voor jou is. 

Een begrijpelijke vraag. Wat mij anders maakt, is mijn oprechte interesse in jouw verhaal en jouw succes. Ik streef niet alleen naar cijfers en groei, maar kijk ook naar jouw welzijn en voldoening. Mijn benadering is persoonlijk; ik wil echt begrijpen wat jou drijft en samen werken. Niet alleen aan een succesvol bedrijf, maar ook aan een gelukkigere jij. Want ondernemen alleen voor het geld, gaat je op langere termijn opbranden.

De duur van een coachingstraject is iets waar veel ondernemers benieuwd naar zijn. Het traject bestaat uit 8 sessies. We laten het traject bij jouw tempo en behoeften aansluiten, zodat je er het meeste uit kunt halen, zonder dat het voelt als een last.

Je vraagt je natuurlijk af of dit het allemaal waard is. Daarom beginnen we het traject samen, met het scherpstellen van jouw doelen. We kijken naar wat succes voor jou betekent, zowel op zakelijk vlak als voor jouw persoonlijke groei. Gedurende het traject houden we nauwlettend in de gaten hoe je vooruitgaat en passen we punten aan waar nodig, zodat je daadwerkelijk de verandering kunt zien en voelen.