Coaching voor ondernemers

Wil jij groeien met jouw bedrijf, maar weet je niet hoe? Lig je soms wakker van alle keuzes die je moet maken? Ik geef je de handvatten om hiermee om te gaan. Dat zijn geen standaard tips, maar inzichten die diep vanuit jezelf komen. Als coach denk ik met je mee over jouw onderneming en hoe je hier (weer) een succes van maakt.
Jos Molema business coach

Wat levert het je op?

Coaching helpt je vooruit. Ik laat je zien hoe je je onderneming laat groeien op een manier die bij jou past. Hoe je omgaat met gevoelens van onzekerheid en hoe je leert vertrouwen op jouw kwaliteiten. Je krijgt:

Wanneer past mijn aanpak niet bij jou?

Coaching is niet voor iedere ondernemer weggelegd. Het is namelijk behoorlijk confronterend. Je moet je kwetsbaar durven opstellen en 100% eerlijk zijn. Naar mij toe, maar vooral naar jezelf. Als je niet bereid bent om kritisch naar jezelf en je manier van leven te kijken, past coaching niet bij jou. Maar durf je wél open kaart te spelen? Dan is het een ontzettend waardevol traject. Ik kan het weten, want ik heb zo’n traject zelf doorlopen voordat ik ondernemerscoach werd.

Ervaringen van anderen

Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Suzanna NoortOprichter Suzero
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.
Arnoud BlaakmeerOprichter Antler
Lees verder
Jos is een zeer betrokken coach waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde, dit fungeerde als een goede vertrouwensbasis. Jos kaderde samen met mij mijn coachdoel scherp af waar we in diverse sessies aan hebben gewerkt op verschillende lagen. Het resultaat is dat ik nu veel pro-actiever besluiten neem voor mijn start-up.
Léon JanssenVP Sales bij Vesper
Lees verder
Ik kwam binnen met een vraagstuk op werkvlak en kwam erachter dat hier nog veel meer achter zat. De inzichten en oefeningen hebben indruk gemaakt en mooie resultaten opgeleverd. Ik voelde direct een klik met Jos en zou hem omschrijven als een empatische en oprechte coach.
Bart-Jan KuiperLuchtverkeersleider bij Luchtverkeersleiding Nederland
Lees verder
Ik raad Jos absoluut aan als coach. Hij is betrokken en energiek. Gedurende het coachingstraject werkte ik stap voor stap naar mijn coachdoel en heb ik vele mooie inzichten gekregen.
Mick VermaatOprichter Best Time
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.

Kennismaken?

Plan een gratis kennismaking. Binnen 15 minuten ontdek je wat ik voor jou kan doen.