Coaching voor ondernemers

Wil jij je bedrijf laten groeien maar weet je niet hoe? Lig je wakker van zakelijke keuzes? Als ervaren ondernemer deel ik mijn kennis en bied praktische tips, gebaseerd op diepgaande inzichten uit eigen ervaring. Samen kijken we hoe we jouw bedrijf (opnieuw) succesvol kunnen maken.

Coach voor ondernemers
Business coach amsterdam

Wat levert een coachingstraject voor ondernemers op?

Of je nu vastloopt of groeit, samen zetten we de juiste stappen vooruit. Leer doelen stellen, focus aanbrengen en ontdek wat jou energie geeft. Dit traject transformeert jouw bedrijf in een succesverhaal. Elk bedrijf is uniek, maar bepaalde aspecten pakken we altijd aan voor blijvende verbetering.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

We starten met een kennismakingsgesprek van 15 minuten, gevolgd door een vrijblijvende intake van 75 minuten. Besluiten we samen verder te gaan, dan volgen 8 sessies van 90 minuten. Tussen de sessies kun je zelf aan de slag en ben ik beschikbaar voor urgente vragen.

Ervaringen van anderen

David Lo DicoOprichter RevSync & EARLY ONES
Lees verder
Jos is een geweldige businesscoach. Hij heeft veel praktijkervaring in het bouwen en verkopen van bedrijven, waardoor hij zich onderscheidt van andere coaches. Tijdens onze sessies stelde hij mij hele goede vragen waardoor ik anders ging denken en mijn werk-privé balans verbeterde. Jos is goed in het vinden van de hoofdzaken en het geven van duidelijke plannen om mijn focuspunten te verbeteren. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die een coach nodig heeft om te helpen bij zijn zakelijke en persoonlijke leven.
Stefan JacobsOprichter Fancy Beans
Lees verder
Jos (business coach uit Amsterdam) heeft een enorm positieve impact gehad op zowel mijn zakelijk als persoonlijk leven. Door het stellen van de juiste vragen heeft hij me geholpen om scherp te blijven en te focussen op wat echt belangrijk is. Ik kan deze coach van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer balans en succes in hun leven.
Nick UrbanusOprichter ALLROUNDNESS
Lees verder
Het coachingstraject bij Jos is erg goed bevallen. Ik liep al een tijdje tegen hetzelfde patroon aan waardoor ik het lastig vond om een volgende stap te zetten met mijn bedrijf. De business coaching en personal coaching hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen patronen en concrete actiestappen opgeleverd die ik nu dagelijks met veel plezier toepas. De coachingsessies vonden plaats in professionele mooie ruimtes in Amsterdam. Absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een coach voor ondernemers.
Duco Biemans Oprichter Slimme Gewoontes
Lees verder
Jos is één van de beste business coaches die ik ken. Als je je bedrijf wil laten groeien op een manier die bij jou en bij je huidige situatie past, dan ben je bij Jos aan het juiste adres. Pragmatisch, down to earth. Hij kijkt in kansen en hij brengt je echt naar de volgende fase!
Marthe-Naber HeuerOprichter Mart Media Monster
Lees verder
Deze kerel is goud waard. Jos is belangstellend en brengt structuur. Een aanrader!
Reinder van VelzeOprichter Hoot Kotuur
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Jos. Zijn aanpak is zeer professioneel en resultaatgericht, en hij heeft me geholpen om nieuwe perspectieven en ideeën te ontdekken die ik zelf nooit zou hebben bedacht.
Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Anouk KleissOprichter Kleiss Coaching
Lees verder
Gedreven businesscoach die verder kijkt dan de ondernemer!
Kim HoogervorstOprichter Kiwi Aerial Shots
Lees verder
Het coaching traject met Jos is mij heel goed bevallen. Door zijn jarenlange ondernemerschap weet hij goed met wat voor uitdagingen je als ondernemer word geconfronteerd. Dit gaf bij mij vertrouwen, herkenning en een goede basis om vanuit te werken waarbij ruimte ontstond om na te denken, voelen en te sparren over de toekomst. Al met al een goeie ervaring waarbij ik vol goeie moed en nieuwe inzichten de deur uit liep.
Cas van OortOprichter Jobleads
Lees verder
Zit nu middenin mijn traject met Jos en ik kan hem zeer aanbevolen. Termen die Jos beschrijven: Down-to-earth, vragen stellend, focus op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik ben zelf in de transitie van freelancer naar ondernemer, ik kan hem zowel bij beginnende als ervaren ondernemers aanbevelen. De coaching helpt mij helderheid scheppen en focus zodat ik zelfverzekerder en met meer momentum aan mijn dag kan beginnen en zo meer gedaan krijg.
Laurens BuurOprichter Laurens Buur Marketing Advies
Lees verder
Business coach Jos heeft mij enorm geholpen om rust en overzicht in mijn planning te brengen en mij te focussen op de belangrijkste zaken. Als ZZPer kreeg ik in een paar coaching sessies belangrijke handvaten van Jos die ik nogsteeds bijna dagelijks toe pas. Deze coach voor ondernemers kan ik iedereen aanraden!
Mick VermaatOprichter FlowFlow.AI, Best Time & VerAero Technologies
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.
Erik SchoenmakerOprichter Rixdale, Tumult & Edutrainers
Lees verder
Met zijn ondernemende energie helpt Jos je een stap vooruit. Doelen zetten om doelen te halen.
Jeroen van der EsOprichter Stekkies
Lees verder
Jos is een hele prettige coach om mee samen te werken. Zowel op zakelijk gebied met zijn achtergrond als ondernemer, als op persoonlijk vlak.
Suzanna NoortOprichter Suzero Visual Storytelling
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.

Wanneer past mijn coachingstraject niet bij jou?

Coaching vraagt om confrontatie, kwetsbaarheid en eerlijkheid, zowel naar mij als naar jezelf. Het is niet voor elke ondernemer geschikt. Als je niet kritisch naar je eigen leven en ondernemen wilt kijken, is dit traject niets voor jou. Maar ben je bereid tot openheid, dan biedt het grote waarde. Ik heb dit zelf ervaren voordat ik coach werd.

Mijn reis: van ondernemer naar ondernemerscoach

In 2014 verhuisde ik van Groningen naar Amsterdam, om daar een softwarebedrijf te starten. Na een intensief decennium van hard werken, verkochten we ons bedrijf. Er ontstond voor mij ruimte om eens goed te reflecteren. Deze zoektocht vol zelfreflectie onthulde mijn ware passie: het werken met – en voor – mensen.

stappen zetten met je bedrijf

Kennismaken?

Met mijn rijke achtergrond als ondernemer, sta ik klaar om jou te ondersteunen tijdens jouw reis naar succes. Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In slechts 15 minuten verkennen we samen hoe ik jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Veelgestelde vragen

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door de tijd die ik graag investeer om jou en je bedrijf te begrijpen. Ik kijk niet alleen naar cijfers en strategieën, maar ook naar jou als persoon. Samen vinden we de perfecte balans tussen professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Hieraan koppelen we praktische stappen, die echt bij jou passen.

Elk traject is uniek en wordt voor iedere ondernemer persoonlijk uitgestippeld. We beginnen met het concretiseren van de doelstellingen die je wilt bereiken, om vervolgens stapsgewijs naar deze doelen toe te werken. Het traject omvat 8 sessies. Samen zorgen we voor concrete resultaten en persoonlijke groei.

Laten we daar vooral meteen helder over zijn, na onze eerste kennismaking. Ik luister eerst naar wat jij als persoon en ondernemer nodig hebt en wat je wilt bereiken. Vervolgens maak ik een offerte op maat voor je, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Geen probleem! Ook na ons traject sta ik voor je klaar. Als je tegen nieuwe uitdagingen aanloopt of gewoon even wilt sparren, kun je altijd bij me terecht.

Geen probleem! Ook na ons traject sta ik voor je klaar. Als je tegen nieuwe uitdagingen aanloopt of gewoon even wilt sparren, kun je altijd bij me terecht.

Of je nu een startende ondernemer bent of al wat kilometers op de teller hebt staan; als je het gevoel hebt dat je vastloopt of iets anders wilt, zit je hier goed. Ik concentreer mij op ondernemers die willen dat hun bedrijf groeit, terwijl ze zelf ook groei doormaken.

We creëren een werkwijze waar jij je prettig bij voelt. We kunnen elkaar op locatie ontmoeten, maar als videobellen beter uitkomt, is dat ook prima. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en we effectief kunnen werken aan jouw doelen.

Heel simpel! We starten met een vrijblijvend gesprek. Vertel mij over jezelf, je bedrijf en waar je naartoe wilt. Dan bekijken we samen hoe ik je het beste kan helpen. Heb je al zin om te starten? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.