Coachingtraject

Ik richt mijn coachingstraject op ondernemers die het gevoel hebben dat er iets moet veranderen. Mensen die uitkijken naar de toekomst, eerlijk zijn en zich kwetsbaar durven opstellen. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan zijn we waarschijnlijk een goede match.

Voor wie?

Je wilt groeien als ondernemer en de volgende stap maken. Maar hoe weet je of je op het juiste spoor zit? Dankzij mijn jarenlange ervaring geef ik je inzichten waarmee je verder komt.

Ervaringen van anderen

Miyushi van HijfteOprichter Miyushi Design
Lees verder
Jos is persoonlijk, betrokken en enthousiast. Het coachingstraject heeft mij veel inzichten gegeven in mijn patronen en gedrag én ook wat ik daar aan kan doen.
Suzanna NoortOprichter Suzero
Lees verder
Jos is een energieke coach die goed luistert en verdiepende vragen stelt waardoor ik zelf tot inzichten gekomen ben. Hierdoor werk ik nu met meer focus aan mijn eigen bedrijf.
Arnoud BlaakmeerOprichter Antler
Lees verder
Jos is een zeer betrokken coach waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde, dit fungeerde als een goede vertrouwensbasis. Jos kaderde samen met mij mijn coachdoel scherp af waar we in diverse sessies aan hebben gewerkt op verschillende lagen. Het resultaat is dat ik nu veel pro-actiever besluiten neem voor mijn start-up.
Léon JanssenVP Sales bij Vesper
Lees verder
Ik kwam binnen met een vraagstuk op werkvlak en kwam erachter dat hier nog veel meer achter zat. De inzichten en oefeningen hebben indruk gemaakt en mooie resultaten opgeleverd. Ik voelde direct een klik met Jos en zou hem omschrijven als een empatische en oprechte coach.
Bart-Jan KuiperLuchtverkeersleider bij Luchtverkeersleiding Nederland
Lees verder
Ik raad Jos absoluut aan als coach. Hij is betrokken en energiek. Gedurende het coachingstraject werkte ik stap voor stap naar mijn coachdoel en heb ik vele mooie inzichten gekregen.
Mick VermaatOprichter Best Time
Lees verder
Jos heeft mij vragen gesteld die ik mijzelf nooit eerder heb gesteld waardoor ik elke sessie op een diepere laag met hele waardevolle inzichten werkte. Ik werk nu met veel meer focus aan datgene wat ik écht leuk vind wat een hele mooie invloed heeft op mijn werk-privé balans.

Coachingtraject starten?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan een gratis kennismaking en ontdek wat mijn coaching jou brengt.